Dank voor uw bericht

Uw bericht is succesvol verzonden, wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren. We wensen u een prettige dag!

Uw contactinformatie

U stuurt dit bericht aan

Uw vraag

* Verplicht

Evenementen

VIV Europe

Keep Control and Think Fast

Tijdens VIV Europe, van 20 t/m 22 juni in de Jaarbeurs te Utrecht, zal Marel Poulty een breed scala aan wereldwijde lanceringen presenteren, met het thema "Keep control and think fast". Bezoek de Marel Poultry stand en ontdek hoe onze revolutionaire oplossingen voor pluimveeverwerking nieuwe referenties zullen vormen voor de hele industrie.
 

Keep Control, Think Fast

Pluimveeverwerkers zijn voortdurend op zoek naar manieren om kostenefficiënt te blijven zonder afbreuk te doen aan het dierenwelzijn, de productkwaliteit en voedselveiligheid. Dit is tekenend voor de “Keep control and think fast” trend, de sleutel voor de hedendaagse pluimvee-industrie. Eerst en vooral verwijst "Think Fast" naar onze bewezen nieuwe referentie voor de industrie: 15.000 bph verwerking. Niet alleen ontwikkeld omwille van de snelheid, maar bedoeld om zonder compromissen de hoogste efficiëntie en kwaliteit in de hand te houden. Onze presentaties tijdens VIV Europe zullen dit onderstrepen.
 

GRATIS VIP-KAARTJES BIJ MAREL POULTRY

Om het nog makkelijker te maken, is er een speciale Marel Poultry portal op de VIV Europe registratiepagina. Door te registreren via Marel Poultry, kunt u gratis van ons VIV VIP-pakket profiteren. Registreer, print uw ticket en neem het mee naar Utrecht naar onze eigen Marel Poultry ingang en profiteer van de VIP-voordelen tijdens VIV Europe.

REGISTREER HIER OM EEN VIV VIP te worden
 

15,000 bph BEWEZEN VERWERKINGCAPACITEIT

Stork ATLAS SmartStack system

Marel Poultry introduceert de all-time hoge verwerkingscapaciteit van 15.000 bph met een ongeëvenaarde betrouwbaarheid. De ervaring die de laatste maanden in verschillende fabrieken door ervaring is opgedaan, maakt dat deze ongelooflijke snelle verwerking nu klaar is voor een wereldwijde lancering - alle systemen staan in de startblokken!

Dat is onder meer het Stork ATLAS aanvoersysteem, adat gemakkelijk 15.000 bph kan verwerken, in combinatie met CAS SmoothFlow verdoving. Hoewel meer slachtkuikens kunnen worden getransporteerd dankzij het ingenieuze SmartStack-ontwerp, profiteren ze van de grootste headroom in de industrie tijdens transport.

Marel Poultry’s processen voor verdoven, ontveren, panklaar maken en koelen zijn eveneens klaar voor deze nieuwe referentie in verwerkingscapaciteit.
 

TOTALE POOTONTBENING MET INLINE EFFICIËNTIE

Door het ontbenen te automatiseren, kunnen pluimveeverwerkers zich aanpassen aan de trend van vierkantsverwaarding (gebruik alle delen van de kip, niet alleen borstfilet) en tegelijkertijd waarde toevoegen aan hun producten; ontbeend vlees heeft eenvoudig meer waarde dan botvlees. "Think fast" betekent in dit verband upgraden van botvleesdelen, die eerder ingevroren geëxporteerd werden, en nu hoogwaardige, gefileerde producten worden. Dit kan worden gedaan met de geautomatiseerde ontbeensystemen voor de totale poot van Marel Poultry, die volledig inline werken terwijl de hoogste opbrengst wordt behaald. Ze kunnen de huidige hoogste verwerkingssnelheden aan en zijn operationeel in de ACM-NT opdeellijn om volledig of selectief inline te ontbenen zonder handmatig werk.
 

Thigh deboning system

Consistente coating met hoog volume

Tijdens de VIV Europe-beurs zal Marel een volgende stap aankondigen in lage-druk portionering en coating. De combinatie van innovatieve technologieën voor beslag en crumb maakt nieuwe winstgevende verwerkingsmogelijkheden mogelijk. Deze convenience food productielijn biedt de meest uniforme coatingmogelijkheden, resulterend in de hoogste volumes van hoogwaardige producten.

Andere innovaties van Marel Poultry gepresenteerd tijdens VIV Europe zijn onder andere:

  • Intelligente borstfilering
  • Innova Food Processing Software
  • Slim batchen en sorteren
     

SHOWKEUKEN

Uiteraard is er standruimte gereserveerd voor onze beroemde showkeuken, professioneel gerund door onze chef Jacques Roosenbrand. Hij zal een aantal toepasselijke, soms verrassende gerechten serveren, die allemaal eindresultaten zijn van de tentoongestelde Marel Poultry oplossingen.

Marel Poultry at VIV Europe 2014Marel Poultry op de vorige editie van VIV Europe, 2014 gehouden in Utrecht, Nederland

Graag nodigen wij u uit om onze sfeervol ontworpen stand D010 in hal 7 te bezoeken. Ons programma en biedt volop mogelijkheden voor informele, maar niet minder belangrijke, vergaderingen in een comfortabele ambiance. Een belangrijke delegatie van ons wereldwijd opererende verkoopteam zal beschikbaar zijn om uit te leggen, antwoorden te geven, te informeren en u te ondersteunen.

VIV Europe 2018 vindt plaats van 20 tot en met 22 juni in de Jaarbeurs in Utrecht.