Dank voor uw bericht

Uw bericht is succesvol verzonden, wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren. We wensen u een prettige dag!

Uw contactinformatie

U stuurt dit bericht aan

Uw vraag

* Verplicht

Evenementen

Whitefish ShowHow 2018

Bent u klaar voor slimmere verwerking?

Een exclusieve kans voor witvisverwerkers over de hele wereld om uit eerste hand te ervaren hoe de vooruitgang in verwerkingstechnologie hun resultaten kan verbeteren.

Schrijf u nu in

Kom bij ons langs, zodat we kunnen demonstreren hoe onze verwerkingsapparatuur en -software verwerkers over de hele wereld helpen om ruw materiaal beter te benutten, de verwerkingstijd te verlagen en de automatisering en voedselveiligheid te verbeteren.

Met het aanbreken van Industry 4.0 wordt de visverwerking steeds meer geautomatiseerd. Dit evenement laat zien hoe automatisering, robotisering en datamanagement witvisverwerkers kunnen helpen om zich optimaal voor te bereiden op de hightech realiteit van voedselverwerking vandaag de dag.

Naast live demonstraties wordt u uitgenodigd om door middel van virtual reality een bezoek te brengen aan moderne visverwerkingsfaciliteiten. Zo krijgt u een uniek inzicht in baanbrekende verwerkingsinnovaties en -technologieën.

Connectiviteit is de hoeksteen van moderne visverwerkingsfaciliteiten en de Innova Food Processing Software zal prominent worden gepresenteerd op het evenement. In de hightech verwerkingsomgeving van vandaag wordt data steeds waardevoller. De mogelijkheid om data te registreren en te analyseren, is essentieel om concurrerend te zijn.


NETWERKEN

Het evenement is ook een mooie gelegenheid om naar gastsprekers te luisteren en om specialisten van Marel of branchegenoten van over de hele wereld te ontmoeten. Het geavanceerde demonstratie- en trainingscentrum van Marel biedt een ontspannen sfeer die uitnodigt om met elkaar kennis te maken en ervaringen te delen.

Details van demonstraties en gastsprekers zullen naarmate het evenement nadert worden bekendgemaakt.
 

MEER INFORMATIE

Neem voor meer informatie contact met ons op via whitefish@marel.com.

U kunt ons ook volgen op Twitter en LinkedIn voor regelmatige updates. #WFSH

Meld u aan voor nieuws
 

26 sept. 2018
Progress Point, Kopenhagen, Denemarken

marel.com/wfsh